یاد بگیرید که چگونه بهترین لوبیاهای آسان را از ابتدا یا با دستورالعمل هایی برای اجاق گاز، آرام پز و حتی قابلمه های فوری درست کنید. لوبیای خشک را بشویید و مرتب کنید و هر گونه زباله را از بین ببرید. در یک کاسه بزرگ قرار دهید و با آب به اندازه ای بپوشانید که 2 اینچ بالای لوبیا باقی بماند. لوبیا چیتی معمولاً جنوبی نیست، اما اجازه دهید به شما بگویم، ما واقعاً آنها را در جنوب دوست داریم. مادرم اغلب در روزهای شلوغ خانه یک قابلمه حبوبات میخورد و به آنها اجازه میداد تا زمانی که روزش را میگذراند، کاملاً بپزند.
غذای نونی
همان طور که خود اعتراف کردید، پودر فلفل قرمزی که استفاده کردید، در واقع مخلوطی از ادویه جات ترشی جات به نسبت نامعلومی بود. بنابراین مطمئناً یک بازی حدس زدن است. IMHO، این واقعاً یک دستور العمل “از ابتدا” نیست.
شام چی بپزم
لوبیا چیتی به طور طبیعی سرشار از کربوهیدرات است، به این معنی که آنها کتو دوست نیستند. تعداد پیام های متنی ارسال شده بین NC، TN و KY واقعا شگفت انگیز است. این آخر هفته من و دوست دختر کالج قدیمی ام در حال بالا رفتن از کوه LeConte هستیم که 5 مایلی مستقیم به آسمان است.
اگر می خواهید از دیگ یا آرام پز خود استفاده کنید، همه چیز را در آرام پز بریزید و به مدت 7 تا 8 ساعت با حرارت ملایم بپزید. در این مورد نیازی به شیرجه نیست. فقط به خاطر داشته باشید که بافت دانه متفاوت خواهد بود.
غذای گیاهی
ما می دانیم که این برای همه واقع بینانه نیست، بنابراین برای کسانی که ترجیح می دهند از فروشگاه خرید کنند، یک توصیه نام تجاری ارائه می دهیم. اگر تصمیم دارید آن را امتحان کنید به ما اطلاع دهید. برای مواقعی که از قبل برنامه ریزی نکرده اید، برخی از خوانندگان موفقیت خود را با استفاده از روش خیس کردن سریع گزارش کرده اند. من از مفصل هاک استفاده می کنم که در واقع مفصل ساق پا است. همچنین می توانید از برش های دیگر گوشت خوک دودی یا حتی بوقلمون دودی استفاده کنید.
ممکن است شما لوبیاهای خود را پخته باشید و هرگز آنها را به طور کامل نپزیدید – و سپس نمک را مقصر دانستید. حقیقت این است که حتما یک لوبیا کهنه خورده اید. حبوبات ماندگاری طولانی دارند – اما برای همیشه دوام ندارند. حبوبات را در حدود 2 سال استفاده کنید. اگر در عرض یک سال استفاده شوند بهتر هستند. لوبیا و نان ذرت یکی از لوازم اصلی خانه من بود که در اعماق جنوب بزرگ شده بودم.
خوراک لوبیا
لوبیا چیتی از سینه و دنده های باربیکیو گرفته تا کاسه نان ذرت بخارپز شده، یک غذای جانبی عالی برای بسیاری از غذاها است. گاهی نصف آنها را برای بعد فریز می کنم یا لوبیا پخته درست می کنم. لوبیا چیتی را در یک کاسه بزرگ با آب بپوشانید. حبوبات را به مدت 4 ساعت خیس کنید و هر 30 تا 45 دقیقه آب آن را عوض کنید.
غذای دانشجویی
اکنون اکثر لوبیاهای خشک روی بسته بندی برچسب زده می شوند تا قبل از پختن آنها را خیس کنند تا دوباره آب شوند و زمان پخت کاهش یابد. روشهایی برای خیساندن سریع وجود دارد که میتوانید آنها را برای مدت کوتاهی بجوشانید و سپس بگذارید استراحت کنند و روشهایی خیسانده شوند. لوبیا چیتی را در یک قابلمه بزرگ بریزید و به اندازه ای آب اضافه کنید که 2 تا 3 اینچ آن را بپوشاند. بگذارید لوبیا یک شب خیس بخورد. لوبیا خشک را یک شب خیس کنید. پخت این دستور لوبیا چیتی که با لوبیا چیتی خشک تهیه می شود بسیار آسان است و خوشمزه ترین، خوش طعم ترین و خامه ای ترین لوبیاها را درست می کند.
اینها فقط لوبیا چیتی هستند که شما با الهام از مکزیک درست کرده اید. پیازها را قبل از اضافه کردن تفت داده شده اضافه کنید (البته پیازها را می توان از قبل در مایکروویو پخت). من 20 سال پیش شروع به اضافه کردن پیاز کردم. به هر حال، من می خواهم بدانم چگونه آن را به فلفل قرمز تبدیل کنم؟ میدونی احمقانه است؟ اما تا به حال هرگز به انجام آن فکر نکرده بودم. با عرض پوزش برای طولانی شدن داستان، من فقط شوکه شدم.
خوراک لوبیا چیتی